26 November, 2009

Aku Scandal



Salam dan hai

Tajuk hanya bikin gempak.

Semalam kan Birthday D, tapi saya terlupa. Tapi semalam juga, saya dapat hadiah dari CIMB

Saya amat excited.. huuyuuuuu!!!

Siapa tak suka dapat benda free kan?

Dapat Octo ni rasanya 5-6 bulan lepas, masa saya buat topup secara online di CIMB. Lepas tekan transaksi, tiba-tiba ada kotak minta maklumat diri saya; dengan janji seorang Octo akan dihantar ke rumah.

Excite gila.

Tapi lepas beberapa bulan, tak de muncul tiba jadi saya anggap CIMB tipu saya!

Sehingga la semalam...!

Dapat dari kurier. Seorang Octo!!


Saya suka :)

Saya namakan dia Kapten Octy!

Sekarang, saya dah ada kawan untuk dibawa ke sana ke mari, setiap hari ke tempat kerja. Gila bosan, perjalanan hampir 20 minit ke pejabat, walau takde jam--tapi busan la!!

Sekarang, sudah tidak lagi..Kalau saya tension dengan boss, saya boleh lenyek-lenyek muka Octy!



26 November 2009

6 comments:

Cik Belle on November 26, 2009 at 8:39 PM said...

comelllnyer.. hye, captain octy! hee.

azian abdullah on November 26, 2009 at 10:38 PM said...

alala...chomelnye captain octy!
eh, tetiba teringat spongebob pulak. mesti dorang kawan :p

xora said...

Belle: comey kan? lembut sangat!
Azian: spongebob pun mesti best kan? :)

Nurulhuda|Adlie on November 27, 2009 at 4:38 PM said...

octo, i mau juga, hehe tapi i bukan guna cimb.. :(

Afira on November 27, 2009 at 11:03 PM said...

wow bestnya dpt pezen..mmg comei itu captain octy.. saya pun ad jugak..mr friend yg kije di CIMB bg..tp yg saya punta xder topi..so bukan captain...huhu

faratul on November 28, 2009 at 7:11 PM said...

hehe..few times topup kat cimb gak..nape xpat pon..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates