16 November, 2009

Bekas Letak Hantaran



Salam dan hai

Tau tak kat mana nak cari bekas cam kat bawah ni??



Eh, bukan semua bekas ni.. Cuma yang bulat tu, yang macam kat bawah ni



Bekas ni betul bekas tembaga ke?

Hari tu dah cari kat Terengganu tapi tak jumpa.. Dengarnya, kat Kelantan ada banyak? Nak beli, takmo sewa kalau boleh.

Haihhh


16 November 2009

10 comments:

Cik Belle on November 16, 2009 at 10:40 PM said...

cantek betul bekas letak hantaran tuh. nampak glam dengan warna gold. sure a bit pricey eyh. btw, i link ur blog ya!

pineappletart76 on November 17, 2009 at 1:22 PM said...

xora, sy pn tgh survey the same thing. tp sy x jumpe exactly the same la...silver plating je.

http://79.170.40.36/queenanneuk.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=99&category_id=12&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=14

Anonymous said...

huh, apsal idea sama nih?
anyway, aku pun xtau mau prepare ape nie... huhuhu anyway, mau berkongsi kesedihan. sok aku kawen, xde sapa tulung, sbb seme org dah kawen, dan pastinyer... aku akan jadi runner, wedding planner & bride at the same time :)

xora said...

Cik Belle: Pasal dulang keluarga pakai tembaga, jadi kena cari tembaga juga. Tapi tak mampu la kalau semua hantaran pakai bekas tu :P ekeke.. cu,a dalam 4 barang aje yang pakai bekas hantaran ni. Thanks link kan saya. nanti saya link kamu juga. keep visiting ya!

PAT76:tu la.. saya pun ada jumpa, tapi jenis silver. yg ada, butik nak sewa. saya nak beli, boleh jadi hiasan rumah

Anony: great mind thinks alike !! :P Jadi wedding planning dan bride at the same time boleh. tapi runner jangan! cari kawan.. cari kawan

faratul on November 20, 2009 at 1:03 PM said...

xora..my mum ade beli kt langkawi during her last visit..tp len sket la..n there r not tembaga..ringan jek.tu pn da mhal..suke punye psal beli jek!btw sy link kamoo ye..

xora said...

Faratul, betul ke kat Langkawi?? saya nk cari la kat situ.. thanks ye untuk info :) thanks juga sebab sudi link kan saya. Saya pun dah lama tak update link. nanti saya link kan blog kamu :)

faratul on November 20, 2009 at 3:48 PM said...

thanx jugak..tp not exactly same la..sbb yg pic awk tu dia membulat ke dlm kan..sy nye tu lbeh kurg cam cik pineappletart76 nak.xsempt nak mik pic..btw i'm going to langkawi next week..sy cube tgk2 ye kalo ade sebijik mcm awk nak tu..

xora said...

Faratul, thanks sangat!! pls keep me update :)

faratul on November 28, 2009 at 6:52 PM said...

salam xora..a bit late report..so sorry..the one u asked for mmg xde..tp fara dah amik pics of dulang2 yg ada..tungguuu!!yg ade pon cantik tau..

xora said...

Fara, thanks!! nanti saya tgk kat blog kamu ye?! bestnye dah hunting2 :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates