14 September, 2010

Sudu Paling Comel




Salam dan hai


Ada sesiapa berani kata sudu kat bawah ni tak comel??


Sumber:
deliciousdeliciousdelicious

Idea di atas ni mungkin praktikal juga dijadikan door gift untuk majlis tunang atau diselitkan di Candy Buffet untuk majlis bertunang ke. Kena tutup bahagian coklat dengan plastik lutsinar untuk kekalkan tahap kebersihan. Kalau rajin, boleh ditempat pemegang sudu ni, ikat kad terima kasih. Ni memang boleh DIY.

Untuk langkah demi langkah, boleh pergi ke link dibawah.
deliciousdeliciousdelicious.


14 September 2010

8 comments:

Nora a.k.a Aira on September 14, 2010 at 10:30 AM said...

saya nak 5 sudu !! 1 tak cukup ni hahahaha :p

♥ hazlynda kushairi ♥ on September 14, 2010 at 10:43 AM said...

praktikal babe idea ni, as you said earlier, utk engagement ceremony mmg praktikal. kalaulah aku tunang pas raye ni, sempat lagi ni babe :D

thezaila on September 14, 2010 at 2:00 PM said...

ini mmg comel.. mahu try idea ini, utk santapan sendiri.. =)

ElyaElmo on September 14, 2010 at 4:36 PM said...

comel sgtt....sudu tu leh pakai balik nnt...ha3

farahfatihah on September 15, 2010 at 12:01 AM said...

babe, pls jawab soalan kat blog i tu...u dah hantar borang nikah kan? if i'm not mistaken huhu

Suzie Sueweeets on September 15, 2010 at 12:13 AM said...
This comment has been removed by the author.
Suzie Sueweeets on September 15, 2010 at 12:17 AM said...

EEEeeeh.. Comelnya! Can't wait to start doing this. Tapi trial dulu la, tengok apa komen juri (bonda & sistaku). Kalau mereka cakap Ok, nak includelah sudu-sudu comel ni dalam doorgift untuk engagement ceremony.

Thanks for sharing, Xora. *heartsss* :)

~ Suzie

Xora on September 30, 2010 at 8:10 AM said...

Dear all: boleh DIY ni. perlukan keazaman dan kesabaran!

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates