28 September, 2010

Intai: E-kad Kami



Salam dan hai

Intai sedikit e-kad saya.



Baru mula reka dan siap semalam dan pagi ni terus emel pada mereka yang nakkan e-kad. Tak ramai rasanya, ada dalam empat orang sahaja.

Ikutkan boleh sahaja hantar soft copy yang LH emelkan, tapi saje nak rasa mereka e-kad sendiri. Tak da la cantik gila, letak kat blog pun buat malu aja. haha. Tapi pasal hasil kerja sendiri, jadi rasa tetap istimewa dihati saya.

Tema, masih kekalkan damask dan warna kuning. Cuma e-kad ni tak formal. Tiada ayat bunga-bunga. Terus terjah kepada maksud.

Nanti saya pos e-kad saya macam mana. Tapi hari ni, keistimewaan kita kasi pada empat orang ni dulu ya; June, Kuku Panjang, Ai Ann dan Hasila Sapiri.



28 September 2010

11 comments:

harzharun on September 28, 2010 at 12:09 PM said...

owh..itulah beskal yg sama!

Cik Belle on September 28, 2010 at 1:12 PM said...

bestnya xora! =))

diri aku on September 28, 2010 at 2:21 PM said...

dah dpt! macih!

hasleena on September 28, 2010 at 4:40 PM said...

Mana akak punya kad ni?? Lama dah tunggu... Lia mOhd...

nizabeba on September 28, 2010 at 5:10 PM said...

E-Card yg creative la xora..
hehe

Xora on September 28, 2010 at 11:01 PM said...

Harz: ramai ada beskal ni kan!
Belle:isssh, takde best mana. tangkap muat aje.
D.Aku: ok, sudah dapat. yeay
Hasleena: kalau nama & alamat sudah diemelkan minggu lepas, insyaAllah akan sampai. Kalau tidak, e-kad la alamatnya :p
Niza: tak.. hasil tangkap muat aje. nnt saya upload kat blog

fikaryna on September 29, 2010 at 8:09 AM said...

intai2..x nampak..huhu..

Lala on September 29, 2010 at 8:36 AM said...

kelakar lah. guna nama penuh lala tau.hehe

thanks xora!

Xora on September 29, 2010 at 8:54 AM said...

Ryna: dah post dah :D
Lala: dah sampai kah?

.: an :. on September 29, 2010 at 10:53 AM said...

okie! an dapat. thnks Xora! =D

hasleena on October 1, 2010 at 7:46 PM said...

iza...kalau tmpt keje sama kena pos jugak ker?? hehehe..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates