09 September, 2010

Salam Aidilfitri


Salam dan hai

Tak sangka, dalam sibuk persiapan kuih raya, kemas rumah, masak juadah berbuka, solat terawih, masih sempat juga nak buat persiapan kahwin. Haha. Ini dinamakan multi tasking. Jadi, B2B sila jangan keluarkan bulan Ramadhan dan Syawal daripada jadual korang pasal sesungguhnya, benda yang kecil-kecil macam riben kan kad dan doorgift, buat penanda jalan dan TQ tag, dan sebagainya, memang sesuai dibuat pada bulan Ramadhan, terutama pada waktu rehat kerja.

B2B harus pandai susun masa dan curi masa. Anggap ini sebagai pendedahan awal sebelum berkahwin.

Saya & D ingin mengucapkan Salam aidlilfitri. Maad zahir batin. Kalau ada post saya yang buat korang terasa, kalau ada permintaan dan soalan yang lambat atau tidak terjawab oleh saya, kalau ada kurang dalam layanan komen.

Harap leburkan kesalahan saya ya?

Terima kasih semua.

Buat darah-darah manis semua, berhati-hati di jalan raya dan sila jaga diet masing-masing. Ramai nak pergi fitting lepas raya ni kan? *gelak. Jangan lupa, kalau berkesempatan, berpuasa la 6 hari di bulan Syawal ya?


Selamat hari raya aidilfitri!


9 September 2010

6 comments:

si kecil on September 9, 2010 at 2:55 PM said...

selamat hari raya xora..have a great raya. mohon ampun maaf juga.

Qaseh Qidzizie on September 9, 2010 at 4:04 PM said...

xora,

selamat hari raya..
maaf zahir batin...

Qaseh Qidzizie on September 9, 2010 at 4:05 PM said...

xora,

i ade email u..
nak e-kad kawen kamu...hehe..
dapat tak???

ashekeyn on September 10, 2010 at 8:35 AM said...

salam aidilfitri kak xora..
mohon ampun & maaf juga spnjg sy mem'follow n mengomen2 dlm blog ni..
semoga lebaran terakhir sbgai cik (inshaAllah) ini mmberikn pnglaman n kenangan indah buat kita semua..
hepy rayaa!! :)

Bai on September 11, 2010 at 4:13 PM said...

darag manis.hehehe teringat kakak opis pun pesan macam tu.. tercengang gak mula2. dia baca belog rupanya. hahaha malu je

Sya Sakura on September 11, 2010 at 10:47 PM said...

selamat hari raya xora!! :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates