31 January, 2010

Mata Ikan



Salam dan hai

Adakah ini dipanggil Fish Eye?


Sumber: Rashdi Amin

Betulkan saya jika saya silap.

Erm.. Fish Eye atau tidak--- 'Eye' still love this photo very much!

Nota: baru balik dari Pekan, Pahang. Sempena pelancaran Digital Pekan oleh YAB PM.


Tergendala rancangan beli kain nikah minggu ni. Mungkin minggu depan ada rezeki kot InsyaAllah :D Beberapa bayaran deposit perlu diselesaikan minggu ini.

Maaf, terlewat untuk saya alukan kedatangan pembaca tegar ke 101 dan 102- Hazrin (rasanya la, pasal saya tak dapat nak cari dari susunan pembaca tegar, mungkin pasal mengikut blog saya secara private) dan Nurin. Teruskan membaca blog saya ni ye dan harap kita dapat sama-sama kongsi pendapat :D

Terima kasih.


31 Januari 2010

2 comments:

Acai on February 1, 2010 at 5:21 PM said...

aah, lens tu namanya fish eye..:) lens tu agak mahal sebab tu hanya beberapa orang photographer yang dah tak reti beli lens apa je bleh sambar lens tu,hehehe..:) nikon punye mmg RM2.2K lebih kurang reganya..lens tu cam lens fun lah..sesuai bawak jalan2..dan kalau kreatif boleh pakai time wedding..:)

nurin.nuha on February 1, 2010 at 5:58 PM said...

sama-sama kasih :P mmg sgt mbantu blog awak ini. mekasih bebyk. keep on posting ya :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates