09 February, 2011

Besar Punya!



Salam dan hai

Rujuk post saya yang terdahulu {
Post}


Kemudian, klik pula pada link dibawah untuk mengetahui lebih lanjut langkah-langkah untuk merealisasikan idea ni

100layercake.com





Diajar langkah demi langkah untuk DIY bunga kertas ni.

Rasanya, kalau dalam warna putih, lebih cantik dan nampak klasik. Tapi mungkin juga penggunaan kertas bewarna akan nampak lebih ceria dan ala-ala Alice in The Wonderland. Atau kertas metalik akan nampak mewah?


Sumber: 100layercake




Selamat mencuba!



9 Februari 2010


5 comments:

Byzura Mj (By) on February 9, 2011 at 12:11 PM said...

wow ur are great!many thanks!! =D

missbutterfly on February 9, 2011 at 12:32 PM said...

wow!! agak2 menjadi tak kalau buat bunga tu sendiri? hehe..tangan keras kot..

~ NANA ~ on February 9, 2011 at 2:55 PM said...

eh2...tu yg mcm marion kawen kn? mmg berkenan sgt...kekekeke

ElyaElmo on February 9, 2011 at 9:34 PM said...

xora....mana jumpe niiii!!!!ehehehe..
tak larat laa kot nk diy ..haha

HanHan on February 28, 2011 at 5:43 PM said...

cantik..best idea ni..bunag tu buat pakai crepe paper mesti cantik.jimat pun jimat.eheh

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates