07 February, 2011

Ditarik ke Kiri dan Kanan


Salam dan hai

Kemas kini pantas petang Isnin.

1. Nak gi majlis Lala dan Dr.Myra tapi dua2 tak dapat gi (sedangkan Lala nye kat Dewan LLM aje!!) pasal ada kenduri keluarga di Melaka
2. Masih mencari dua kad kahwin yang saya amat suka. Tak tau siapa gatal alihkan kad kahwin tu daripada tempatnya, terus tak jumpa-jumpa, sedangkan saya nak sangat buat review kad kahwin dia. Cuma dapat amik gambar kad kahwin Lala aje!
3. Tak dapat penuhi undangan perkahwinan pasal terikat dengan perancangan nak masuk rumah. Huuuu~~ Dulu survey barang kahwin pun tak sibuk macam survey barang rumah..
4. Orang selalu kata, lepas kahwin duit lagi banyak nak pakai. Memang betul, tapi kalau saya boleh beri apa-apa nasihat pada bakal pengantin, nasihat saya: Dapatkan majlis perkahwinan idaman korang dan dapatkan juga rumah idaman korang :P Tiada kompromi disitu wakakak. Sekurang-kurangnya, rumah takde dateline banding majlis perkahwinan :P Jadi sila dapatkan baju sanding idaman. :P
5. Saya cuba yang terbaik untuk terus membalas emel yang dihantar.




7 Februari 2010


5 comments:

cikFM on February 7, 2011 at 2:38 PM said...

btl tu.. kawen ade dateline.. umah xdek.. hehhee.. sokong2..

farahfatihah on February 7, 2011 at 5:03 PM said...

minggu lepas ramai yg kawen kan, me, mmg xdapat p kenduri dorang nih..

Squarecut Ring on February 7, 2011 at 5:09 PM said...

No4 tu sangat betul! hahaha XD botak la kepale laki ku. haha XD

kuku on February 8, 2011 at 3:38 PM said...

salam.. rindunya bc blog kamu xora.. lama dh x bc.. tp sejak kebelakangan ini sy t'baca dan masih menanti post terkini.. ;)

Mia-Ina on February 8, 2011 at 9:29 PM said...

no 4 tue mia setuju sgt...byk duit nk pakai lps dh kahwin

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates