07 August, 2009

Pameran Pengantin Malaysia 2009


7 Ogos 2009
Salam dan Hai.
Ok, jumpa di sana!! InsyaAllah, akan mencemar duli (chewahh!) hari esok.. Datang seawal 10 PAGI untuk dapatk parking yang memuaskan hati :)

3 comments:

Nurulhuda|Adlie on August 8, 2009 at 1:41 PM said...

sila laporkan apa yang ada ek.. cos i think im not going for this time around.. too early.. hehe =)

xora on August 9, 2009 at 1:27 PM said...

Banyak yang ada.. butik pengantin ada, katerer pun ada, fotography ada, kad kawin ada, jurumake up pun ada.. Saya rasa pameran ni bagus untuk dapatkan contact detail semua syarikat-syarikat ni. Ye la nak harapkan kita gi sana, bukan calang-calang dekat.. jadi pameran pengantin ni senang sebab dapat tgk hasil kerja diorang, terutama encek kamera man dan kad-kad kawin. cuma butik pengantin, tak dapat bawa banyak baju diorang. jadi kena gi butik diorang. Saya round pun dalam 2jam aje. masa saya pergi takde la ramai sgt sbb sabtu masih bekerja. cuma hari ahad dijangka lagi ramai dan org2 booth tu kata, diorang akan buat promosi habis-habisan hari ahad nanti

xora said...

Oh ya, pastikan dah sediakan list of questions pada org2 ni. contoh kalau camera man, kita kena tanya soalan macam, kalau kita amik outdoor, sekali hujan, camne dgn kos outdoor kita? akan diganti ke hari lain atau kira burn? dari situ kita leh tgk tahap fleksibel diorang. ada juge kes, ni bridal tu yg kongsi info pasal fotographer. kiranya, memang best la dengar diorang bercakap tentang pengalaman diorang, cuma makesure sapa-sapa yang menemankan ni ada kesabaran yang tinggi sebab memang lama tau..

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates