24 January, 2011

Blog Bercuti bila Puannya Bercuti


Salam dan hai

Ini adalah post berjadual. Saya dan suami sedang bercuti di satu lokasi yang tenang sehingga hari Rabu, 26 hb. Saje, nak luangkan masa berdua dengan suami dan sempena meraikan hari jadi saya yang ke 27 tahun yang jatuh pada hari ini, 24 Januari.

InsyaAllah, kalau berkesempatan nak menulis selepas pulang, saya akan menulis. Banyak post tertangguh, ada beberapa kad jemputan yang saya terima yang bagi mata saya amat menarik untuk saya kongsi. Pada mereka yang telah menghantar emel untuk sebarang kertas kerja, harap boleh tunggu sehingga saya kembali menulis ya. Pada yang ingin berurusan tentang barang-barang sewaan, boleh terus sms saya pada nombor yang saya beri. Maaf juga minggu lepas tidak berkesempatan berkongsi post baru, saya demam teruk. Baru kebah. Tak agak-agak, terus berjalan kan hari ini? Heheh.

Sepeninggalan saya daripada dunia blogging ini, harap pelawat yang datang boleh klik dahulu link-link bakal pengantin dan mantan pengantin ditepi ni dulu ya.

Salam hormat dan selamat membaca!!



24 Januari 2011

13 comments:

~PuRpLe BlosSom~ on January 24, 2011 at 9:45 AM said...

ole2 boss!! ahahaha.. have a nicee honeymoon kakak *yg ke....??? xtaw* haahhaha.. wink2! ^_________^

AIN MUSTAZA on January 24, 2011 at 10:02 AM said...

selamat bercuti xora

Edura Hanum on January 24, 2011 at 10:13 AM said...

epy besday kak.
selamat bercuti =)

fikaryna on January 24, 2011 at 10:25 AM said...

selamat berhanimun..dan moga balik lebih ceria!

Putri Qaseh on January 24, 2011 at 10:30 AM said...

Xora, Selamat Ulangtahun kelahiran ke-27..kite sebaya rupanye =)..Semoga berbahagia selamnya bersama suami tersayang amin

0sh!Nz d' sen0r!ta on January 24, 2011 at 2:23 PM said...

selamat berhoneymoon untuk kali kedua sis!! ehehe.

nuruljannah sukhri on January 24, 2011 at 2:35 PM said...

best nye, becuti kat ne?

Fifie on January 24, 2011 at 3:46 PM said...

ouh..happy besday ye pn xora...semoga berbahagia selalu :)

O Ena O on January 24, 2011 at 5:38 PM said...

Happy besday pn Xora..semoga di kurniakan Kesihatan yg baik, di panjangkan Umor & di murah kan rezeki..semoga sentiasa tabah & sabar dlm menjalani kehidupan alam rumahtangga..semoga anda & suami berbahagia selamanya..insya Allah ameen.

aNis LeMoN aBu on January 24, 2011 at 9:51 PM said...

happy birthday, Xora! enjoying life, huh? ;) haffun!

hana yoriee on January 25, 2011 at 10:13 AM said...

selamat honeymoon n selamat harijadi..hehe

Acaii on January 27, 2011 at 2:52 PM said...

Hepy belated besday ixa, semoga apa yang diimpikan dalam hidup akan dicapai tak lama lagi. Semoga terus berjaya dalam hidup,hidup bahagia bersama insan tercinta hingga akhir hayat, amin. Cuma nak bagitau ramai yang tiap2 hari buka blog ixa tapi takde update ni,kekeke

Xora on January 27, 2011 at 10:21 PM said...

Dear all: terima kasih utk ucapan hari jadi :) terima kasih juga sudi tinggalkan komen walau puan blog tiada hehe. skrang dah ada momentum untuk menulis, jadi insyaAllah boleh update blog :p heheh

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates