11 January, 2011

Mini



Salam dan hai

Selama ini, saya dah banyak kali tengok hiasan tengah (Centerpiece) bunga, gula-gula, cupcakes, kertas dan macam-macam lagi.

Tapi kali pertama tengok hiasan tengah yang gunakan model kereta.







Mungkin kalau:

1. pengantin diarak dengan kereta sport
2. pengantin memang berminat dengan kereta sport
3. pengantin mempunyai beberapa koleksi model kereta dengan percuma disebabkan dapat masa servis kereta di Shell atau beli masa promosi Shell.

maka, hiasan tengah ini boleh digunakan.



11 Januari 2011

7 comments:

mizz sue on January 11, 2011 at 1:34 PM said...

ayoo..smart gak ni..hehe

~~zaa~~ on January 11, 2011 at 4:35 PM said...

huisyyy..pelik betul tu..hehehe tapi untuk sape2 yang minat, why not kan??

iDa on January 11, 2011 at 8:46 PM said...

kalau macam tu mesti adik i buat untuk kenduri dia sbb dia da banyak sangat kereta yg dpt kt shell tu..hehehe =D

=MissRynn= on January 11, 2011 at 11:54 PM said...

smartnya...

cik senah on January 12, 2011 at 11:41 AM said...

menarik.. lain daripada yg lain..

p.s : utk majlis di pihak lelaki.. mmg sesuwai sgt2.. yalahh.. baghu nampak maskulin skitt.. kalau hias kat belah pengantin perempuan.. sure tetamu ingat pengantin perempuan nie ala-ala tomboy pulak, kan..?

Apa2 pun terpulang pada kehendak pengantin sendiri.. dah majlis kawen nie bkn kita nak buat tiap2 hari.. why not sekali sekala tonjolkan kelainan berbanding majlis org.. hehe.. :)

Nice idea.. thanks for sharing...

farahfatihah on January 12, 2011 at 1:50 PM said...

memang best la sape buat idea ni!!!

Cik Galaticos Cipot on September 29, 2011 at 12:48 PM said...

tgh2 mkn..kete jatuh tas pinggan...
hahhaha

btw....akk sgtla kretif....ske skodeng blog akk :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates