04 January, 2011

Tugasan Flower Boys


Salam dan hai

Idea gambar ini macam best.

Biasanya kan kita tengok, flower girls akan tabur kelopak bunga kat karpet merah kan?

Yang gambar dibawah ini, si flower boys yang buat tugas tu, tapi berbanding taburkan kelopak bunga, budak berdua ini, beri bunga setangkai kepada tetamu yang berbaris ditepi, bagai berkongsi kegembiraan majlis bersama tetamu.


Sumber: seperti tertera.

Bunga tidak lagi dipijak-pijak.

Kalau majlis di dewan/rumah, nampaknya si cilik ni kena beri bunga kepada mereka yang berkerumun untuk mengambil gambar pengantin la kiranya kan.

Erm.. tapi maunye ramai yang berebut nak bunga ini daripada si cilik comel ni.!

Post ini saya buat khas untuk seseorang yang telah menghantar emel bertanyakan idea untuk flower boys dia. Mungkin ini boleh jadi tambahan idea yang kamu cari, selepas emel saya tempoh hari tu ye?





4 Januari 2010

5 comments:

Reen Tart Nenas on January 4, 2011 at 1:25 PM said...

alamak. tersama la plak. ekekeke aku - bakul :p

Putri Qaseh on January 4, 2011 at 4:06 PM said...

Xora, thanks untuk entri flower boy ni..saya pun tgah carik idea untuk Flower Boy, sbb saya bakal gunekan si cilik lelaki sbb skrg dah x main gune si cilik perempuan terlalu sinonim..

I'm LeGend on January 4, 2011 at 6:00 PM said...

yay!! xora yg baik aty!!!

sayang xora 40x..

Anonymous said...

thanx xora!!

mira

faqihah said...

flower boys juga boleh tiup belon, atau bagi bubble gun kt diorg. mesti happy.

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates