04 May, 2011

Setengah Tahun



Salam dan hai

Post pendek.

Sudah genap setengah tahun (6 bulan 4 hari untuk lebih spesifik :P) dia terima nikahnya.



.. Rasa macam baru semalam kena marah pagi-pagi dengan cik pengapit pasal terlupa nak rendam span pagi nak buat hantaran. Hehe



Realitinya, bibir saya masih mampu menguntum senyuman yang sama selepas 6 bulan berkahwin.


Nota 1: kepada yang mungkin belum perasan, saya sudah kemas kini koleksi gambar-gambar sepanjang
majlis nikah dan majlis sanding secara berperingkat. Pautan pantas ada di sebelah kanan tataletak blog ini.

Nota 2: Kepada mereka yang masih belum terima kertas kerja saya, harap boleh periksa di Spam email masing-masing, takut email saya termasuk ke situ.

Nota 3: Saya akan cuba balas emel-emel secara berperingkat. Saya cuba yang terbaik. Kalau ada apa-apa yang saya janji pada penghantar emel yang saya alpa untuk tunaikan, tolong maklumkan (tensi takde internet kat rumah~~ tensi~!!!)


5 May 2011

15 comments:

erinn kechiik on May 4, 2011 at 3:56 PM said...

tahniahhh akak... semoge kekal selamanya cept2 dpt beby.. hehee

Nurul Eiman Hikmah on May 4, 2011 at 3:56 PM said...

semoga bahagia selalu!

come visit and follow my blog at : http://nuruleimanhikmah.blogspot.com

thanks!

selamat berblog!

"cikkin" on May 4, 2011 at 4:12 PM said...

tahniah sis xora..!! moga kekal bahagia sampai ke syurga..=)

terus kan berblog..kerana tulisan kamu sgt membuka mata dan berguna serta sgt baik untuk dikongsi..=)

hazlynda kushairi on May 4, 2011 at 4:50 PM said...

Cepatnye masa berlalu, rasenya macam lynda baru je follow diy xora sepanjang preps dulu. Subhanallah, cepat betul dah 6 bulan kan?

Tahniah babe. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat ;)

~~zaa~~ on May 4, 2011 at 5:07 PM said...

so sweet!! kejap je rasa baru je jumpa xora! :D selamat hingga akhir kalam ye!

zimie on May 4, 2011 at 9:52 PM said...

yay saya pun suka baca.dari sini la dpt tips nak beli kain nikah.thanks a lot xora.teruskan menulis ;)

Anonymous said...

Puan Ixora, masih maintain lagi la walaupun dah 6 bln kahwin, gambar tu mcm baru kahwin semlm je..hahaha.. Tipu la kalau ex-pangapit pun xtahu kan..hahaha

e k i n ♥ y u s r i on May 5, 2011 at 8:20 AM said...

amin...
semua org harapkan hidup bahagia

chique-jah on May 5, 2011 at 9:32 AM said...

eh sama anniversary kita..i pon dah genap setengah tahun..semoga kita kekal bahagia okeh!;)

Byzura Mj (By) on May 5, 2011 at 9:33 AM said...

semoga berbahagia!!

si kecil on May 5, 2011 at 9:53 AM said...

awak sgt cantik la xora! sama cantik sama padan. tahniah!

Qaseh iLa on May 5, 2011 at 1:24 PM said...

alolololo..suweettnye xora senyum...upload pic pantas2 yee..:p
nak tgk more n more n more.. :)

anaztasias nora aira on May 5, 2011 at 8:22 PM said...

tahniah xora. sila masukkan streamyx di rumah kamu heheheh :P

Xora on May 6, 2011 at 8:18 AM said...

Dear all: reply secara pukal ye. terima kasih utk semua ucapan korang :D sekejap aje kan, kalau 6 bulan sebelum majlis tahun lepas, rasanya saya tengok sibuk buat riben kad kahwin rasanya :P InsyaAllah, harap kalau ada rezeki, dapat berjumpa dengan korang2 lagi kan?

P.s : anonymous -- ada unsur2 agak mencurigakan pada komen ko. awas ko ye.. awas.. hahahah

Noor Azwa Abdul Wahab on May 9, 2011 at 2:15 PM said...

akak...saya nak gak email tu... walopun saya kenalan baru...hehehe...tolong ek..jasamu dikenang..
zuwa85@yahoo.com

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates