30 May, 2011

Tetamu yang Lewat



Salam dan hai

Sempat ke dua majlis hujung minggu hari tu:



Puan Belle



Puan Suhaila.

Komen saya: Saya sudah hilang 'taring' mengambil gambar. Tangan dan otak sudah tidak setangkas dulu. Banyak moment yang saya terlepas pandang.

Haih.

Nanti cerita saya akan tulis dalam post akan datang.

Rezeki tetamu yang datang lewat, berganda-ganda juga rupanya. Hehe



30 May 2011

8 comments:

NUR AIN ZULAIKHA on May 30, 2011 at 12:32 PM said...

tahniah kak!

PUAN SUE (asam.garam.gula) on May 30, 2011 at 1:13 PM said...

xsempat nk jumpa xora..hihi..ada rezki kt jumpa ok

miss puteri on May 30, 2011 at 2:08 PM said...

tak sempat jumpa xora! put balik awal. sobs

ElyaElmo on May 30, 2011 at 4:57 PM said...

x sempat jumpe puan xora!!haishhh

Xora on May 30, 2011 at 5:00 PM said...

Ain: ehem2. nnt akak buat post khas ye?

Sue: saya sempat jumpa ayah sue aje! dia nampak amat2 penat..

puteri:.. dan saya datang lewat..

Elya: ada sesuatu nak kasitau Elya. Igt nak kasitau masa wedding Belle, tapi memandangkan tak terjumpa, nnt saya emel ye..

hazlynda kushairi on May 30, 2011 at 10:43 PM said...

Lynda tak perasan Xora ada. Sedih. Tahniah Xora, Lynda baru tahu Xora preggy ;)

amani.. on May 31, 2011 at 12:27 AM said...

tak dpat jmpe kak ixora :(..qis pun dtg lmbt jgak siap tersesat2 lg..hehehe...

ElyaElmo on June 1, 2011 at 10:58 AM said...

alaa...yeke!!elya mmg nk gi jumpe xora lepas tau dr nora, yg xora kat dewan. tapi tak jadi patah balik, cuz mcm lucu pulak, dh salam2 parents pengantin lepas tu masuk balik dewan.huhuh
ok, nnt email yeh....

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates