19 April, 2011

Bunga-bunga


Salam dan hai


Post pendek, lebih kepada perkongsian idea dan gambar.


Berkenaan bunga.


Bunga-bunga di keliling kepala si 'bunga-bunga' cilik




dan bunga yang digunakan untuk deko cupcakes, yang sepadan dengan hiasan bunga meja.




Kalau dah bunga tu, macam mana pun tetap cantik kan?


Masih berhutang keliling pinggang untuk post-post yang lebih bermakna kupasannya. Masih mengarang dan mencari momentum yang sewajarnya.


InsyaAllah, saya masih disini dan bakal menulis dengan IzinNya.


19 April 2011

3 comments:

Zuwairi Aiman on April 19, 2011 at 10:43 AM said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

aYdA said...

CONGRATS. DAH BUNTING EH?

Squarecut Ring on April 20, 2011 at 1:18 PM said...

Xora...antiknye hydrangeas kat cuppies tu. ^_^ best best ^_^

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates