21 June, 2011

Genggaman Tangan



Salam dan hai

Post pendek hari Selasa. *masih tekunmengarang untuk post Perkongsian Hidup

Nak kongsi dua gambar genggaman tangan yang berbeza daripada koleksi gambar-gambar nikah saya.

Genggaman tangan masa akad nikah diantara D dan ayah saya



Genggaman tangan masa akad nikah diantara saya dan pengapit saya, Nity *pompuan, ko balik Malaysia la wei.. lama sangat kot ko asyik outstation. Aku dah dah beranak kot???!!!




Bila tengok semula koleksi gambar, teringat perbualan masa saya dan Nity menunggu di dalam kereta, sementara menunggu abang saya panggil untuk kami masuk ke masjid.

X: Nity, aku rasa, aku takmo kahwin
N: Hoi gila, ko kena kahwin gak la!!
X: Ko gantikan aku?!
N: B#!#%!v%!v




21 Jun 2011

10 comments:

Reen Tart Nenas on June 21, 2011 at 9:55 AM said...

genggaman tangan aku ngan wan???

miss raihan on June 21, 2011 at 9:57 AM said...

salam.nape waktu dekat nak kawen kita rasa confuse?pelikkan..takut jugak nak kawen

sweethOneY on June 21, 2011 at 10:28 AM said...

Hehe Xora nervous sangat la tu :p

ANET on June 21, 2011 at 11:17 AM said...

oh..rasanya semua bakal pengantin akan nervous macamtu kot? haha tapi lepas dah sah je, ya Allah lega ya amat :)

harzharun on June 21, 2011 at 11:25 AM said...

hr tu, ada kenduri...kebetulan ada la jugak tok kadi yg nikahkan i dulu,...dia salam dgn hubby...then hubby dtg bisik kat i "biasa je salam...ms kawen dulu, bukan main genggam tgn ni...sampai nebes abg"...hahahah...mmg pun..kalo tgk gmbr, mmg tok kadi tu genggam dgn sgt kuat sampai bkerut tgn hubby....hihi

aTy _faRed~ on June 21, 2011 at 11:29 AM said...

hehehe...mase akad nikah saya..saye nak semuanye cepat2 berlalu...bukan sebab gatal tapi sebab tak suke tanggung beban perasaan takut tu..:)

norinaomar on June 21, 2011 at 12:49 PM said...

seramnya nak merasai detik detik itu..

eh Xora?kaim sampin yang hubby u pakai tu dia beli kat mana ye?saya tengah kusut mencari kain sampin ala-ala kaler macam tu,if ada info boleh emel saya?

chickenwing_08@yahoo.com
TQ

Fiza Amran on June 21, 2011 at 1:30 PM said...

mcm tue ke feeling nya... owhh saspen x tahu mcmana pulak turn saya nanti .. yang pasti saya akan nangis.. cumanya nak nagis banyak2 ker sikit2 ker.. sebab i got my fren yang menangis mcm kena kahwin paksa.

K.I.N.A on June 23, 2011 at 6:48 PM said...

suka tang last tu..haha..

Mia-Ina on June 23, 2011 at 8:49 PM said...

maybe tgh dup dap kot

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates