24 September, 2011

Sebulan




Salam dan hai

Ibu masih lagi tidak benarkan saya menulis blog -tapi saya degil. Kata nak tulis sikit sahaja, dah hampir sebulan tak menulis, tak best la kan biarkan blog bersawang sedangkan yang datang membaca masih ada.

Tak dapat tulis banyak, ibu dah bising-bising, "Ha, tulis blog. Kang rabun kang!" .. monolog dalaman "tapi ieja dah memang rabun pun".

Maka cuma dapat tempelkan gambar sahaja.


*mata D tak cukup tidur. hahah

lagi 15 hari lagi berpantang. Tak sabar nak balik Bangi.. dan makan ayam goreng, kek keju, kentang goreng, pizza, ~~~~

Dan semestinya, nak menulis di blog ini semula!


Isnin ni baby ada pemeriksaam kesihatan 1 bulan di Klinik Kesihatan. Kali pertama baby akan tengok dunia luar. Selama ni, ummi dan baby asyik terperuk dalam rumah.


.dan nasihat 'penaja' a.k.a ibu "Ha ko jangan nak melencong ke Mines ke Alamanda ke. Habis checkup, balik rumah!"


24 September 2011

19 comments:

fazrinn on September 24, 2011 at 2:20 PM said...

hehehe !!

brown19 on September 24, 2011 at 5:29 PM said...

tahniah kak xora!!!

ANET on September 24, 2011 at 9:51 PM said...

lebatnye rambut! comel baby..congrats again :)

Cik Emie on September 24, 2011 at 10:50 PM said...

Lebatnye rambut baby hehe ;)

sweetluvardini on September 25, 2011 at 1:01 AM said...

ayat penaja yg begitu menusuk hati tetapi berkesan untuk masa depan..untung xora kerna mempunyai ibu yg begitu mementingkan penjagaan luaran dalaman :)

aNis LeMoN aBu on September 25, 2011 at 2:10 AM said...

wow, rambut junior. so hot~ ;)

ejune on September 25, 2011 at 9:32 AM said...

mak awk same mcm mak sayer...sy dpt rskn perasaan awk ..hegehe..almklumlaa..br je abeh pantang...hegehre

GummY BeaR on September 26, 2011 at 9:54 AM said...

huhu aku pas inject bby trus g alamanda hahaha..

GummY BeaR on September 26, 2011 at 9:54 AM said...

hahaha jd aku,mmg pas inject trus g alamanda..tp mak aku ikott arr..huahua

ita citot on September 26, 2011 at 11:24 AM said...

baby comel! dan pesanan penaja juga adalah comel ;)

Reen Tart Nenas on September 26, 2011 at 11:31 AM said...

boboi boyyyyyyyy. meh sini ummi reen kiss pipi tu. serius kot pipi ko kan, sama cam auntie Theodore tu :) wakakaka

♥ balkidz_hunny ♥ on September 26, 2011 at 3:06 PM said...

pesanan penaja tue same je ngan aku dulu ;p

weh, kasi can lah tgok muke anak ko senyum :) asyik gambar sipi jer. tak aci tau. nak tgok gak bakal menantu nie ;p

Puan T on September 26, 2011 at 3:29 PM said...

aku ekceli suke tgk mak ko membebel. xder gaya mkck2 kepochi tp peehh mendalam kata2 beliau.

Byzura Mj (By) on September 26, 2011 at 4:17 PM said...

comel!

BitsBest on September 27, 2011 at 10:15 AM said...

T.A.H.N.I.A.H yer....
ikot perkembangan kamu dr sebelum kawen sehingga dapat baby ;)

Noniey on September 27, 2011 at 12:04 PM said...

tahniah!!
mmg kene ikut pantang orang tua..)) untuk kesihatan di hari tua..insyaallah..
bkn per zaman skang ni ramai xjaga pantang..siap kuar g jejalan lg..hi3

Mrs.aisheiteru on September 27, 2011 at 4:50 PM said...

rasa mcm baru semalam jer baca bz bz wat wedding preparation. now dh ade anak. how time flies....

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 on September 27, 2011 at 10:32 PM said...

cpt jekn dh sebulan..comel baby..

~LeeyanaRadhi~ on September 28, 2011 at 4:38 PM said...

Si Hero yg cumil... =)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates