15 May, 2012

Akan Muncul Kembali


Salam dan hai

Post terakhir blog ini adalah pada bulan Mac. April dibiarkan tanpa sebarang post. 

Saya masih disini, cuma menulis disana. Mungkin fasa hidup sudah berbeza. Tapi tak mungkin fasa yang lama ini saya lupakan. Bersarak serasa hilang, bercerai serasa mati.

Pada yang masih menghantar emel bertanyakan khabar, terima kasih sangat-sangat. Pada yang memohon kertas kerja, insyaAllah harap tiada yang saya tertinggal. 

Saya perlu menulis semula. Sekurang-kurangnya saya dapat menggunakan otak sebelah kiri saya dengan efektif.

Nah, tepek gambar Dyzhwar untuk pujuk pembaca blog ini.

Janganlah  marah umi saya.

15 Mei 2012






6 comments:

Shakina Farhan on May 15, 2012 at 2:31 PM said...

normal bila fasa berubah mood utk berblog ttg fasa terbaru kan..kina pun lebih banyak menulis dalam blog personal yg lebih kepada perjalanan mom2be..hee..

p/s: mcm mana nak sebut nama dyzhwar ye..hee..unik sgt..

Reen Tart Nenas on May 15, 2012 at 3:54 PM said...

boboiiiiiiiii

sk: sebut jer ikut suka :p bye!

anaztasias nora aira on May 15, 2012 at 5:08 PM said...

comelnya !!

mia-ina on May 15, 2012 at 6:00 PM said...

comeinya anak

Dulu Gadis, Kini Mama on May 16, 2012 at 10:25 PM said...

Dh besor and besor lagi dyzhwar ni! Nk panggil mcm ne ntah. Terbelit lidah lala nih!! Hehe

Cute!!!

fiza jamal on May 20, 2012 at 7:30 AM said...

Padan la, saya ni suka baca blog keluarga. Boleh jadi rujukan. Lepas ni saya jadi peminat blog rumahku syurga ku la ye.

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates