04 July, 2012

Belon Save The Date


Salam dan hai


Seperti biasa, post pendek dan kali ni, idea save the date. Kena keluarkan kos, tapi hasilnya memang unik..! 


Sumber: Pinterest



4 Julai 2012

8 comments:

Anonymous said...

Nice one..!! thanks sis for the sharing!

kaklong on July 5, 2012 at 9:14 AM said...

mcm2 dah sekarang kan....

Anonymous said...

bleh tempah ke?

Xora on July 6, 2012 at 9:41 AM said...

Anony: boleh kot. tapi kena cari la vendor nye kot

Reen Tart Nenas on July 6, 2012 at 5:01 PM said...

dh pandai pininterest skang :)

saya gemuk saya comel..^^ on July 8, 2012 at 6:04 PM said...

waaaaa....nice..tp nak order kat mana eh

Cik Pbee on July 17, 2012 at 6:34 PM said...

just nak share Balloon Spell ada sediakan balloon printing services kpd yang berminat:-

ni emel dari balloon spell:

"RM1.00 each minimum 100 pcs , block charge RM80 , you need to provide me the graphic in Adobe Illustrator file .

anything you can contact me at 012 3711 892

thanks

Nicholas
Balloon Spell"

NajihaJamil on July 27, 2012 at 3:22 PM said...

sis ..
saya ada email sis dan bertanya beberapa perkara mengenai persiapan perkahwinan.

email saya : najiha_jamil@yahoo.com


jika tidak keberatan boleh tak sis check email saya ? thanks so much :)

Saya Xora

Walaupun blog ini kadang-kadang bersawang ditinggalkan tuannya, tetapi kandungannya masih boleh diguna pakai.. cuma jangan diplagiat tanpa rela



diaterimanikahnya@gmail.com



Blog Rumah Kami

Tersurat, Tersirat

Fantasia

Majlis Sanding

Majlis Sanding
Kemas Kini: 14 Julai 2011

Majlis Nikah

Majlis Nikah
Kemas Kini Terakhir:21 Jun 2011

Bridal Shower

Bridal Shower
Klik untuk coretan penuh

Pre Wedding

Pre Wedding
Tema: 3 Zaman

Majlis Merisik

Majlis Merisik
Sederhana Tapi Bergaya

Projek DIY Kami

Projek DIY Kami
Meja Beradap dan Meja Potong Kek

Deko Centerpiece

Buah Tangan Meja Beradap

Hantaran

Bunga Tangan

Cop Mohor

Bunga Manggar

Video 'Save The Date'

Kad Jemputan

Buku Tetamu

E-kad

Centerpiece

Botol Bunga Rampai

Bingkai Gambar Ikea

Bantal Hantaran

Biskut Coklat Chip

Pasu Bunga Telur

Rozek

Jubah Mandi

Bongkah Nama

Deko Siling

Plat Kereta

Jual, Sewa, Serah


Bantal Nikah

Bantal Hantaran

Aksesori Pengantin

Bekas Hantaran Kayu

Inner Buku Tetamu
 

Dia Terima Nikahnya Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez Blogger Templates